Det började redan 1992..

1992 startade vi bolaget Aktivera Äventyrs AB för att erbjuda engagerande och underhållande teambuilding för företag. Då var vi pionjärer på en ung och outvecklad marknad, där yxkastning och blåsrör stod högt på önskelistan hos företagen.

Sedan dess har vi haft förmånen att följa utvecklingen av en hel bransch och likt kameleonter återskapat vårt erbjudande, om och om igen, allteftersom kundbehoven har förändrats.

Idag har vi (tack och lov!) krävande och mycket kompetenta kunder som är noga med att vårda sitt varumärke och få valuta för investeringar i tid och pengar. 

Genom åren har vi bedrivit verksamheten i lite olika former. Vi började som ett eget bolag med äventyrliga aktiviteter, tills vi 1996 slog ihop verksamheten i Aktivera Äventyrs AB med Contrast AB som var specialiserade på incentiveresor och företagsevent. Vi antog då namnet Contrast. Aktiviteterna fortsatte utvecklas med framgång under detta paraplyföretag och drevs de sista åren i under varumärket Aktiviteket. 2015 köptes verksamheten under varumärket Aktiviteket upp av medarbetarna - och vi skapade Aktiviteket AB.

Förra året, 2018, tog vi nästa avgörande steg genom att vi bytte namn till Active Minds AB. Idag, 27 år sedan starten, har vi inte bara lärt oss allt som existerar om företagsaktiviteter och konferenser. Vi har varit med att utveckla en hel bransch...  

Verksamheten i Aktivera Äventyrs AB, anno 1992.

Verksamheten i Aktivera Äventyrs AB, anno 1992.