Ibland behöver man inte uppfinna "hela" hjulet

Konceptbibliotek

Här nedan önskar vi presentera olika idékoncept, som visar vad vi använder för olika verktyg och modeller för att skapa engagerande konferenspass, helt utifrån dina syften och mål. 
 

 
ipadbaserat.png

IPADBASERAT

Skapa interaktiva, engagerade möten med våra ipadappar. Vi har idag otal iPads med 4G-kort och dessutom ett otal egenutvecklade och inköpta appar skapade för ditt möte. Det kan handla om byta ut statiska mentometrar och istället ge deltagarna möjlighet till engagerade åsikter och svar. Vi har dramatiska modeller där moderatorn styr den gamifierade presentationen från scen eller engagerande intima diskusionsmodeller...

Syfte: Engagera medarbetare, etablera nya strategier, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Läs mer 


Pusselbilden.png

Jättepussel

Dramatiskt jättepussel med eget unikt tryck. Det här är ett koncept med stor symbolik - varje medarbetare är en oundviklig del av den helhet som ert företag utgör. Inled er konferens med att först lägga grunden (golvet) - ett jättepussel där motivet kan symbolisera er verksamhet, er vision eller kanske en ny målsättning.   

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny strategi, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Läs mer 


humanlogo-bisnode.jpg

MÄNSKLIG JÄTTELOGOTYP

Alla medarbetare bidrar till loggan. Med det här konceptet lyfter ni er befintliga eller er nya logotyp, ett nytt företagsnamn eller pay-off genom en symbolisk handling som samtidigt visar att varje medarbetare är en oundviklig del av det som gör ert företag till vad det är idag.

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny logga, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Läs mer


Aktiviteket-Poangjakten.jpg

foto/poäng ipadapp

Ta foton som gestaltar... Här skapar vi tillsammans ett femtiotal fotouppdrag. Dvs uppdrag som sedan mötesdeltagarna (i team) ska gestalta genom foton. Vår egen iPad-app ger uppdragen, samlar bilderna från iPad-kameran och engagerar. -"Ta en bild som symboliserar vår vision!

Syfte: Stärka relationer, engagera deltagarna i konferensens tema, etablera nya idéer, samarbete, underhållning
Tillfälle: Konferens

Läs mer


tributetorock-d.png

MIDDAG MED MUSIKTEMA & UTKLÄDNING

Bästa sättet att riva murar. Här har du ett middagskoncept som är totalt avväpnande. Med skratt och glädje, och ett spännande tävlingsmoment, stärker vi känslan av gemenskap. I det här konceptet spelar utklädningen en central roll för att hjälpa till att riva barriärer och sudda bort titlar för en kväll.

Syfte: Riva murar, stärka relationer, stärka varumärket, ha roligt
Tillfälle: Middag

Läs mer


oswald-3.jpg

FILMSKAPANDE OCH awardsmiddag

Skapa film med tex nya strategin som manus. Ett engagerande aktivitetskoncept som inkluderar en teambyggande "eftermiddag" med filmskapande och avslutas med en inspirerande "awardsmiddag" där filmerna visas och belönas. Vi erbjuder HD-kameror, rekvisita, professionell filmredigering, artister mm.

Syfte: Riva murar, etablera ny strategi, samarbete, stärka relationer, ha roligt
Tillfälle: Eftermiddag & Middag

Läs mer