Här hittar du några av våra populära företagsaktiviteter

Färdigpaketerade aktiviteter.

Här nedan presenterar vi några aktivitetskoncept som blivit favoriter hos våra kunder. Vi har därför "konceptualicerat" dessa och erbjuder er här färdiga företagsaktiviteter för olika tillfällen och syften. Samtliga av dessa aktiviteter är engagerande, teambyggande och underhållande. De bygger alla på att deltagarna ska samarbeta bättre, då bra personalsamarbete är förutsättningen för ett framgångsrikt företag.

Titta gärna in i vårt kompletta aktivitetsbibliotek på vår sajt; Aktiviteket.se

 

GetThePoint-logo-2018.jpg

Get the Point är en tävling och poängjakt som vi kan genomföra, oavsett var i världen ni befinner er. Med hjälp av iPads navigerar lagen sig fram till poänggivna stationer. När laget befinner sig i stationszonen öppnas utmaningen eller frågan automatiskt. 

Vi kan genomföra den i din stad, i centrala världsstaden, på landet eller på havet i en RIB- eller segelbåt.

Syfte: Stärka relationer, teamwork, sightseeing, strategi
Läs mer


Vartärvipåväg-ex.png

Vart är vi på väg? är inspirerad av Sveriges populäraste fredagsnöje och tar deltagarna ut på resor i Sverige och världen. Vi har tagit med fredagsmyset till konferensen! I den här aktiviteten har nödbromsen ersatts av en iPad-app, och här får alla lag poäng när de svarar rätt på frågorna. Aktiviteten är en utmärkt stämningshöjare till minglet inför middagen eller som en trestegsraket under middagen.

Syfte: Samarbete, stärka relationer, ha roligt
Läs mer


photochallenge-logo2017.png

The Photo Challenge är en lättsam och underhållande lagtävling, där det gäller att ta så många spektakulära foton som möjligt enligt givna uppdrag. En iPad-app ger uppdragen, samlar bilderna från iPad-kameran och håller reda på poängställningen. Photo Challenge är underhållande, lockar till många skratt och ger samtidigt en fin upplevelse av den plats ni befinner er på. Ni får naturligtvis vara med och påverka fotouppdragen.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, sightseeing, ha roligt
Läs mer


tributetorock-logo.png

Tribute to Rock är aktiviteten som river murar. Här har du en middagsaktivitet som är totalt avväpnande. Med skratt och glädje, och spännande tävlingsmoment, stärker vi känslan av gemenskap. I den här aktiviteten spelar utklädningen en central roll för att hjälpa till att riva barriärer och sudda bort titlar för en kväll.

Syfte: Riva murar, stärka relationer, stärka varumärket, ha roligt
Läs mer


DAVINCI-LOGO.png

DaVinci Gåtan handlar om klurig teambuilding i en fiktiv historia. Aktiviteten är uppbyggd kring en dramatisk berättelse runt er mötesplats storhetsdagar. Det är en spännande tävling med varierande utmaningar; här hittar du uppgifter som kräver såväl logik och analys som handgripligheter, kvickhet och kreativitet. Få skulle klara de här utmaningarna på egen hand, men i grupp löser samtliga dem till slut. Garanterat Google-fri aktivitet.

Syfte: Stärka relationer, bygga team, identifiera egenskaper hos personalen
Läs mer


OswaldAwards-logo.png

Oswald Awards skapas med proffesionellt filmskapande och äkta filmgala. Med hjälp av rekvisita från kända filmer, digitala videokameror, mikrofonbommar och professionella filmredigerare skapar varje lag sin egen tolkning av kända filmklassiker. Bidragen presenteras under kvällens middag, med pompa och ståt, av vår egen Billy Kristall. Skratt och glädjetårar utlovas när deltagarnas kreativa arbete belönas på scenen, som bl a pryds av två originalstatyer (2,5m) från Kodak Theatre i Los Angeles.

Syfte: Stärka relationer, skapa team spirit, ha roligt
Läs mer


thegame-logo.png

The Game erbjuder klassiska problemlösningar med något för alla. Här ska lagen lösa åtta olika utmaningar som t ex gåtor, korsord, matchmaking och handgriplig konstruktion. Aktiviteten kräver allt från allmänbildning till problemlösnings- och samarbetsförmåga. Det är en engagerande aktivitet som svetsar ihop laget och levererar såväl glada som frustrerade miner.

Syfte: Teambuilding, stärka relationer och samarbete, ha roligt
Läs mer


officechallenge-2018.png

The Office Challenge är kanske det bästa sättet att visa sina lokaler eller anläggning på ett riktigt engagerande och underhållande vis. Vi kan genomföra denna aktiviteten i vilken lokal som helst. På ett stort hotell eller en liten 3 rums kontorslokal. Den bygger på en engagerande jakt med iPads inomhus, där vi använder iBeacons för att skapa stationer.

Syfte: Teambuilding, stärka relationer, visa sina lokaler
Läs mer


escape-game-logo-small-2018.png

Escape Game innebär att man ska lösa kluriga uppgifter i ett område/park omringat av en virtuell taggtråd. Uppgifterna finns utmarkerade på en iPad som är er spelplan. Vårt Escape Game handlar om att samla så många poäng som möjligt i området/parken och sedan lyckas ta sig ut, med poängen i behåll. Efter aktiviteten bjuder vi på en engagerande prisutdelning. 

Syfte: Stärka relationer, samarbete, strategi
Läs mer


singalong-logo.png

Sing A Long är en energifylld middagsaktivitet!
Varför bara bli underhållen när man aktivt kan delta i underhållningen? Det är precis vad vår middagsaktivitet Sing-A-Long handlar om. I en lättsam musiktävling som framförs av en professionell konferencier och artist skapar vi tillsammans en medryckande och engagerande middag. Vi uppmanar till sång och dans som verkligen kommer att bryta isen och skapa en härlig stämning. Momenten inleds vid förrätten och avslutas till desserten för att övergå i dans kvällen ut!

Syfte: Stärka relationer, ha roligt, teambyggande
Läs mer

Avbokningsregler & Betalningsvillkor:

10 dagar netto. Faktura skickas med uppdaterade deltagarantal efter aktivitetsgenomförandet.

Villkor vid avbokning efter bekräftelse:

Vid eventuell avbokning ska beställaren ersätta Active Minds AB för de kostnader som Active Minds AB blivit ålagda att betala sina leverantörer samt de eventuella omkostnader som Active Minds AB ådragit sig i samband med planering och förberedande av evenemanget. Vid avbokning senare än 10 arbetsdagar före arrangemanget utgår en avbokningsavgift på 100 % av totalpriset.